"DELIJA" ČEKA ZVEZDU ZA 20 MILIONA DINARA!

Autor:

Sport

19.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav prema klubu često pomera granice i kosi se sa racionalnim. Primera za to je bezbroj širom planete, a poslednji nam stiže sa severa naše zemlje. Naime, jedan pasionirani ljubitelj sportskog klađenja uplatio je u kladionici "Mocart" u Subotici 10.000 dinara na igru da će Crvena zvezda osvojiti Ligu šampiona! Ako prvak Srbije napravi čudo svetskih razmera i ponovi uspeh iz Barija 1991. godine, kada je postao klupski šampion Evrope, kladioničar iz Subotice će imati u džepu čak 20 miliona dinara, s obzirom na to da je kvota neverovatne 2.000.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Da li je optimistični Subotičanin već rezervisao kartu za Madrid, gde će se 1. juna sledeće godine igrati finalna utakmica LŠ, ne znamo, ali u jedno smo sigurni - hrabar potez. Koliko su crveno-beli autsajderi, potvrđuje kvota 300 da će Zvezda u konkurenciji sa Napolijem, PSŽ i Liverpulom biti prva u Grupi C. Prolazak tima Vladana Milojevića u osminu finala kladionice vrednuju kvotom 45.

Ako verujete da će šampion Srbije postići gol na svakoj od šest utakmica u Grupi C, možete dobro da zaradite jer je koeficijent 90. Ako ipak verujete da će Milan Borjan makar na jednom duelu u eliti uspeti da ostane nesavladan, kvota je 6. Ko je pesimista i smatra da će tim sa Marakane izgubiti sve mečeve u grupi, kvota je 3,5.

BROJKE

300 KVOTA DA ZVEZDA BUDE PRVA U GRUPI

6 KVOTA DA BORJAN NEĆE PRIMITI GOL BAR NA JEDNOM MEČU
90 KVOTA DA ĆE ZVEZDA POGODITI MREŽU NA SVAKOM MEČU U GRUPI

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading