ITALIJAN NAŠAO SPAS NA IBICI!

Autor:

Sport

17.09.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni italijanski fudbaler Marko Borijelo iznenadio je mnoge kada je pored interesovanja mnogo većih klubova odlučio da potpiše za španskog trećeligaša Ibicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Borijelo

Ipak, kako kaže Italijan razlozi su lični jer je baš na najpoznatijem španskom letovalištu našao spas i dugo traženi mir.

- Znao sam da će biti zluradih komentara na račun mog dolaska na Ibicu, ali nije me previše briga. Volim fudbal i još mu se posvećujem sa velikom ozbiljnošću i profesionalizmom. Zato sam i došao ovde sa misijom da vratim nešto ovom ostrvu koje je meni toliko dalo. Za mnoge ljude, Ibica znači žurke, zabave i lake žene... A to je toliko banalno. Moj izazov ovde je da uvedem Ibicu u Primeru. Projekat predsednik Salva me je privukao u momentu kada sam razmišljao o odlasku o Njujork, gde sam već kupio kuću. Sanjam o trenutku kada najpoznatiji di-džejevi sveta sviraju klupsku himnu Ibice, a ja donosim ostrvu jedinu vrstu atrakcije koja mu fali – sportsku. Ko dođe na ovo ostrvo, poćeli da ostane na njemu do kraja života. Ovo je mesto na kojem imate toliko toga da otkrijete, a kao što vidite, moja kuća je daleko od klubova i okružena je prirodom. Nemam poslugu u kući, samo porodicu i prijatelje - rekao je visoki napadač.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ibica

Njegove ljubavne avanture sa brojnim atraktivnim damama iz sveta javnosti nisu ostale nezapažene, čak su mu i obeležile karijeru.

- Sa jedne strane, slike u medijima sa svim tim lepim ženama su me žigosale u jednom delu javnosti, ali sa druge strane su mi proširile vidike. Tokom prethodnih godina sam razmišljao o fudbalu i dobrom provodu. Ne poričem to. Ali nikada nijedna žena nije uspela da me omete od fudbala. Sada sam u fazi kada tražim stabilnu vezu. A i to je zasluga Ibice koja mi je dala osećaj mira i spokoja koji je bio negde u meni. Tokom karijere sam upoznao mnogo divnih žena. Moja idelna žena mora da bude dostajnatsvena, osećajna, pametna... Ali mora i da bude lepa, a posebno padam na lepe oči.  Kupio sam nekoliko kuća širom sveta i svaki put kada sam kupovao kuću, zamišljao sam u njoj sebe sa velikom porodicom - rekao je između ostalog Borijelo.

Ako ste mislili da je zbog provoda, prevarili ste se, bar tako kaže Borijelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading