(VIDEO) ZVEZDINA POJAČANJA SU BAŠ TOP: Novajlije i povratnik Boaći srušili Radnik i pokazali Napolitancima šta ih čeka!

Autor:

Sport

15.09.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u ekipu Radnika iz Surdulice sa ubedljivih 6:0. Odlična uvertira pred okršaj sa Napolijem u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Crvene zvezde

Utakmica koju su obeležili dolazak Novaka Đokovića, povratnički meč Ričmonda Boaćija, ali i golovi novajlija. Već nakon prvih 45 minuta bilo je jasno kome će pripasti tri boda na ovom meču. Napadač iz Gane probio je bedem Radnika u 33., a nedugo potom u 41. minutu Marko Marin je povisio na dva gola prednosti (podelio i dve asistencije). Videlo se pri proslavi gola koliko je iskusnom vezisti značio ovaj pogodak, delovalo je kao da ceo život čeka na ovaj trenutak. Pre svega toga neprimeren start gostujućeg golmana Nikole Vasijevića, kada je Boaći uspeo da gurne loptu pored njega i krene sam ka praznom golu, kažnjen sa crvenim kartonom.

RepublikaFoto: Starsport
Dvostruki strelac - Ričmond Boaći

Već na startu drugog dela još jedan novajlija je pogodio metu, ovoga puta Džonatan Kafu. Igrao se 52. minut. Odličnu partiju nekadašnji fudbaler Juventusa i reprezentativac Gane krunisao je fenomenalnim golom u 62. To mu je bio drugi na utakmici. Izvanrednu crveno-belu noć ukrasio je Goran Čaušić u 73. minutu odličnim udarcem sa distance, a tačku na i stavio je Nikola Stojiljković (ušao umesto Boaćija) u 81. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Nešto više od 13 hiljada gledalaca uživalo je u lepoj predstavi domaćih fudbalera. Sve u svemu, odlična uvertira pred Napoli, nišanske sprave su spremne, kao i navijači, sada se čeka utorak (18. septembar) i 21 čas, kada će na travu "Marakane" istrčati Marek Hamšik, Lorenco Insinje i ekipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading