RAMADANI I OSMANI PLATILI BRIHU DA UNIŠTI SRBIJU!

Autor:

Sport

15.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako da prestane bunt tobože uvređenih reprezentativaca Srbije koji su osuli rafalnu paljbu po selektoru Mladenu Krstajiću (44).Poslednji u nizu nezadovoljnih fudbalera je Mijat Gaćinović (23), vezista Ajntrahta iz Frankfurta, koji je optužio vođu "orlova" za nekorektan odnos.

Bura se i dalje ne stišava u "Orlovima"!

Ono što je zajedničko Gaćinoviću, Luki Milivojeviću (27) i Matiji Nastasiću (25) jeste da im je menadžer kontroverzni Albanac Fali Ramadani (55), koji je u svojevrsnom ratu sa FSS, jer želi i dalje da vedri i oblači u nacionalnom timu. Srpski telegraf ekskluzivno otkriva da je upravo Ramadani zajedno sa svojim sunarodnikom Ćazimom Osmanijem (58) skovao pakleni plan u Nemačkoj, plan da uništi reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Rusiji, a u tome im je pomogao Feliks Brih.

PRLJAVI MILIONI

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić

Nije tajna da je Fali, inače rodom iz makedonskog Tetova, izuzetno moćan menadžer u Evropi, sa posebno jakim uporištima na Balkanu, u Italiji i Nemačkoj. Albanac je mešetario godinama po Srbiji i nekim našim klubovima, a kada je rukovodstvo FSS konačno rešilo da njegov uticaj smanji na minimum, on se odlučio za brutalnu osvetu. Prema saznanjima našeg lista, u Nemačkoj je zajedno za biznismenom i estradnim menadžerom Ćazimom Osmanijem skovao plan da na sve načine odmogne "orlovima" na Mundijalu u Rusiji. Dvojica sunarodnika, koji su prve milione stekli upravo u Nemačkoj, finansirali su prljavim novcem Feliksa Briha (43) da sudi u korist Švajcarske u presudnoj utakmici na Svetskom prvenstvu.

Nemac je tada brutalno pokrao Srbiju, ne svirajući nam očigledan penal nakon prekršaja Lihštajnera nad Aleksandrom Mitrovićem, pri rezultatu 1:1. Brih se pravio slep, signalizirano mu je da pregleda VAR, ali je on to odbio, a na kraju su Švajcarci slavili 2:1. Ova veza nimalo ne čudi jer je Fali bio vlasnik jednog restorana u Berlinu, dok je Ćazim u Hamburgu još od 1979. godine.

STARI SPLETKAROŠI

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo

Bivši selektor SR Jugoslavije Milan Živadinović (73) ne želi da optužuje bez konkretnih dokaza, ali ističe da je Ramadani i te kako poznat po nečasnim radnjama.

- Fali je poput pauka spleo široku mrežu i brojne saradnike koji obavljaju za njega prljave poslove. Mnogo je moćan i znao je da se služi primitivizmom, intrigama i zakulisaniim radnjama kako bi došao do cilja. On je hteo da bira selektora i samim time da utiče na sastav reprezentacije i ništa me ne čudi od takvog čoveka, pa ni to da je baš on sa Ćazimom, koji je bio sa pola naše estrade, potplatio Briha da nas onako osakati na Mundijalu - ističe Živa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading