ANĆELOTI POSTAVIO PRIORITETE: Prvo Fjorentina, pa Zvezda...

Autor:

Sport

14.09.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napoli u subotu dočekuje Fjorentinu, a to će biti uvertira za meč prvog kola u Ligi šampiona koji igraju protiv Crvene zvezde. Trener italijanskog kluba, Karlo Anćeloti usredsređen je na "Violu", a onda će se on i ekipa posvetiti beogradskim crveno-belima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anćeloti kalkuliše!

Ovo će biti prvi meč Napolija posle reprezentativne pauze.

- Ekipa je na okupu. Neki su bili pomalo umorni, ali odmoriće se do sutra. To važi i za Milika i Mertensa koji su obojica igrali za Poljsku i Belgiju. Insinje je dobro, vratio se odmoran i motivisan, sutra se odmara sve do utakmice- rekao je Anćeloti.

Anćeloti je jasan, prioritet je Serija A.

- Pre svega mislim o Fjorentini, a kasnije ćemo da treniramo za Crvenu zvezdu. Sada je prioritet Serija A, a posle toga mislićemo o Ligi šampiona. Viola je do sada igrala dobro, imaju dobre i opasne igrače. Poštujemo ih i želimo da povratimo samopouzdanje koje je malo manje posle Đenove-  rekao je trener Napolitanaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sama činjenica da je Napoli u prošlom kolu poražen od Sampdorije s 3:0 govori o tome koliko je Serija A nepredvidiva i da se svakom protivniku treba posebno posvetiti.

- Ne mislim da nam je defanziva slabiji deo tima. Protiv veoma jakih timova nismo mnogo toga dozvoljavali, vratićemo sigurnost veoma brzo. Izgubiti meč nije kraj sveta. Naravno da ne možemo da kažemo da smo u brilijantnoj formi, čitao sam i oštre kritike... Ovde sam da bismo dostigli ciljeve koji su postavljeni, a oni su sada daleko- rekao je Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading