Suma - čovek koji je sve radio SUPROTNO

Autor:

Sport

14.09.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se očekivalo od Sejdube Sume, ali... U Partizanu nije pokazao gotovo ništa, a crno-beli su posle mnogo muke uspeli da ga pošalju u Makabi. Trener crno-belih Zoran Mirković govorio je o vezisti.

RepublikaFoto: Starsport

- Znate kako, Suma od prvog dana kao da je bio u kontraritmu od cele ekipe, od cele ideje, ne znam da li je imao posebnih razloga za to, ali nikako nije mogao da se uklopi u zahteve ekipe - rekao je trener Partizana Zoran Mirković.

Omalni vezista je sada otišao u Izrael, a imaće priliku da se pokaže i obezbedi stalni ugovor u Makabiju. Sa druge strane, Partizan se posle mnogo muke otarasio igrača koji nije pokazao gotovo ništa.  Tim iz Humske je potpuno promašio sa Sumom, igrač koji je plačen 1, 65 miliona evra morao je da pokaže mnogo više.

Na momente se činilo da se Ginejac budi, ali posle dobre utakmice, usledilo bi nekoliko loših. Partizan je morao da reaguje, a kako sada stvari stoje, šansu bi mogao i morao da dobije neko mlađi.

Čelnicima Partizana ne ostaje ništa drugo nego da se nadaju da će Suma zablistati u Izraelu i da se neće vratiti u Humsku. Cena je 400.000 evra...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading