OTKRIVAMO KO HUŠKA UVREĐENE "ORLOVE" DA PRAVE HAOS: RAMADANIJEVI IGRAČI NAPADAJU FSS I KRSTAJIĆA!

Autor:

Sport

13.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Milivojevića i Nastasića na selektora udario Gaćinović, i to nakon što su mu tako savetovali nezadovoljni menadžeri.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić i Milan Obradović

Bura oko fudbalske reprezentacije Srbije se ne stišava! Poslednji udar u nizu stigao je od Mijata Gaćinovića (23), još jednog igrača kog zastupa čuveni menadžerski tandem Fali Ramadani - Nikola Damjanac (vlasnici agencije "Lian sports"), koji i dalje želi da kroji tim Srbije, kao što je to činio deceniju unazad.

NAPUNILI MU GLAVU

Pre Mijata javno su selektora Mladena Krstajića isprozivali Luka Milivojević i Matija Nastasić da su precrtani zbog njegove sujete i da istinu nije smeo da im saopšti u lice, već je to činio preko pomoćnika. Identičnu priču za nemačke medije ispričao je krilni fudbaler Ajntrahta, kog je Krstajić među poslednjima precrtao sa spiska putnika za Mundijal u Rusiji. Gaćinović je tada ćutao, a sada je naprasno rešio da udari na selektora nakon što mu je, očigledno, naređeno od Damjanca i Ramadanija da postupi baš kao Luka i Matija.

- Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sam siguran na spisku. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam jako dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promenim? Niko direktno nije pričao sa mnom zašto je bilo tako. Krstajić mi ništa nije rekao, odluku je meni i još trojici precrtanih saopštio tim menadžer - poručio je Gaćinović.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Damjanac

DAMJANAC KOLO VODI

Izvor "Srpskog telegrafa" upućen u dešavanja u FSS i oko njega otkrio je pozadinu čitave priče.

- Igrači imaju pravo da budu nezadovoljni, ali ono što je čudno je to da svi igrači koji kritikuju selektora Krstajića su pod nadzorom Nikole Damjanca i Falija Ramadanija, koji su poslednjih 10 godina i te kako krojili sastav reprezentacije. Damjanac je taj koji instruiše igrače da napadaju FSS i selektora. Nakon što su ljudi iz FSS rešili tome da stanu na put, pomenuti menadžerski tandem na sve načine pokušava da destabilizuje savez i nacionalni tim - kaže naš izvor.

Činjenica je da Gaćinović ima pravo da bude nezadovoljan, baš kao što je slučaj s Milivojevićem i Nastasićem, i da ima pravo to javno da kaže, ali treba biti realan i priznati da je u prošlosti bilo daleko većih nepravdi. Najočigledniji primer bilo je izostavljanje Nemanje Matića sa spiska dok je Mihajlović bio selektor, kada su pozivani Ignjovski i Radovanović. As Mančester junajteda tada nije napadao FSS i selektora, već je džentlmenski poželeo timu sve najbolje. Na terenu je nastavio da "jede rivale", pa je Miha priznao grešku i vratio ga među "orlove".

Damjanac i Ramadani ćute

U nameri da dobijemo komentar Nikole Damjanca i Falija Ramadanija ima li istine u tome da su oni nahuškali svoje igrače da udare na FSS i Krstajića pokušali smo s njima da stupimo u kontakt, ali bezuspešno. Nisu odgovarali na telefonske pozive i poruke.

OVO SU SRPSKI IGRAČI

KOJE ZASTUPA RAMADANI

Matija Nastasić (Šalke)

Ljubomir Fejsa (Benfika)

Luka Milivojević (Kristal Palas)

Adem Ljajić  (Bešiktaš)

Luka Jović  (Ajntraht)

Nikola Maksimović (Napoli)

Mijat Gaćinović (Ajntraht)

Miloš Veljković (Verder)

Filip Kostić (Ajntraht)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dode

13.09.2018 05:17

SELEKTORU NAJVIŠE FALI U GLAVI, VIDITE DA JE RET... ČOVEK, JEDNOSTAVNO NEZNA SKORO NIŠTA O FUDBALSKOJ IGRI "RĐAVOM K.... I DLAKA SMETA"