ENGLEZI ISMEVAJU HRVATE!

Autor:

Sport

12.09.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon debakla protiv Španaca i poraza od čak 6:0 reprezentativci Hrvatske našli su se na udaru svetske javnosti. Trenutno tema broj jedan u svim sportskim medijima je blamaža "vatrenih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Svoj komentar dali su i Englezi koji nekada umeju da budu prilično surovi, a ovoga puta svakako da su za tako nešto imali materijala.

Obično vrlo uzdržani BBC već u naslovu je naglasio da je Španija potpuno razbila naše zapadne susede, dok su na svom tviter nalogu tokom utakmice komentarisali da Hrvati još nisu preboleli mamurluk posle Svetskog prvenstva.

"Dejli mejl" doneo je naslov: ''Nakon noćne more na svetskom prvenstvu, nova Španija razbila Hrvatsku! Je li ovo početak nove dominacije?''

Isti portal napisao je i da je Španija ponizila finaliste spektakularnim i ''majstorskim'' golovima. Novinar ovog lista arogantno je dodao ''trebalo je da mi budemo u finalu pre dva meseca umesto njih'', aludirajući na poraz protiv Hrvatske u polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading