PREDSEDNIK PALERMA OTKRIVA: Dibala na zimu napušta Juventus!

Autor:

Sport

12.09.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala već mesecima glavna je tema u Italiji. Nove informacije oko njegovog odlaska iz Torina otkrio je predsednik Palerma Mauricio Zamparini.

RepublikaFoto: instagram.com/paulodybala
Paulo Dibala

Kako je i sam naveo predsednik, mladi Argentinac bi tokom zime trebalo da promeni sredinu, a za njegove usluge interesuju se klubovi iz Španije i Engleske.

- Dođe mi da plačem svaki put kad Dibala ostane na klupi. To je sve zbog trenera Alegrija, koji glumi velikog trenera. Neka dođe u Palermo i osvoji Skudeto. Lako je sa Juventusom, tu si prvi i pre nego što sezona počne. Ne mogu da shvatim kako tretira Paula, ali i igrač je kriv. Rekao sam mu da ide u Španiju, da igra fudbal, a on je otišao u Juve - izjavio je Zamparini za "RMC sport".

Ipak, kako tvrdi prvi čovek Sicilijanaca, odlazak Argentinca u Španiju bi mogao da se dogodi već u predstojećem prelaznom roku.

- Juve želi da zaradi 120 miliona evra. Znam iz pouzdanih izvora da ima ponude iz Španije i Engleske -zaključio je kontroverzni biznismen.

Da li je bio upravu, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading