Boateng u epizodi - "Kako sam odbio Murinja"

Autor: Tanjug

Sport

12.09.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Nemačke Žerom Boateng otkrio je da je bio počastvovan željom Žozea Murinja da ga dovede u Mančester junajted, ali da mu se zahvalio jer nije želeo da odlazi iz Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pozvao sam Murinja i rekao mu da sam počastvovan interesovanjem i zahvalio sam mu se što se toliko trudio da me dovede u Mančester Junajted - rekao je Boateng za "Bild". 

On mu je objasnio razloge zbog kojih nije mogao da prihvati ponudu, a kako se navodi jedan od razloga je što Junajted nije ozbiljan kandidat za osvajanje Lige šampiona.


- Teško je napustiti Bajern koji je jedan od najvećih klubova na svetu, a posebno nakon što mi je trener Niko Kovač dao uverenje da sam veoma važan za tim - dodao je nemački štoper.

Boateng je rekao i da je imao još interesantnih ponuda.


- Imao sam ponude Pari Sen Žermena i Mančester sunajteda, razamatrao sam ih, ne zato što sam hteo da napustim Bajern, već zato što sam bio željan novih izazova - kazao je Boateng.

On je za Bajern odigrao 261 utakmicu i postigao osam golova, dok je za reprezentaciju Nemačke zabeležio 75 nastupa i jedan gol.

Igrao je još za Mančester siti, Hamburger i Hertu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading