PORUKA ZA "DELIJE" - Šaćiri: Dolazim u Beograd, ja se nikoga ne plašim!

Autor:

Sport

12.09.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Liverpula igraće u istoj grupi Lige šampiona. Od kada su kuglice rekle svoje, u centru pažnje je igrač "crvenih" Đerdan Šaćiri. Da li posle ispada sa "albanskim orlom" ima razloga da se plaši?

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Šaćiri je na meču Svetskog prvenstva između Švajcarske i Srbije gol slavio na provokativan način. Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić rekao je da tako nešto neće smeti da uradi u Beogradu, a o njegovom dolasku na stadion "Rajko Mitić" ne priča se samo u Srbiji.

Švajcarski "Blik" posvetio je tekst ovoj temi.

- Britanski list" Liverpul eho" kaže da će Đerdan pretrpeti neverovatan psihički pritisak, citirajući direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića koji je rekao da je upravo Zvezda simbol Srbije, da sumnja da će Šaćiri doći, a i ako dođe, da će biti manji od makovog zrna. Međutim, naš reprezentativni napadač, koji je u utorak pogodio stativu u meču sa Engleskom, uverava nas da će sa Liverpulom gostovati u Beogradu - piše "Blik".

Šaćiri je sada baš "hrabar".

- Ne strepim od tog gostovanja. Čitao sam šta je sve pisano, ali ja tamo idem samo da bih igrao fudbal. Ne plašim se ja nikoga - poručio je Šaćiri.

Jedno je sigurno, na "Markani" mu neće biti prijatno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading