ŠOKIRAO JAVNOST - Modrić posle šest golova: Dobro smo prošli

Autor:

Sport

12.09.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će na ovo reći javnost? Hrvatski fudbaler Luka Modrić rekao je da nije očekivao debakl od Španije, ali da je njegova reprezentacija i dobro prošla sa šest primljenih golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nismo ovo očekivali, bio je to jako težak poraz. Dobro smo počeli, ali smo se raspali kada smo primili prvi, a posebno drugi gol. Žalosno je reći, ali na kraju je i još dobro prošlo. Nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo tako teško stekli - rekao je Modrić posle utakmice.


Hrvatska je u utorak uveče deklasirana u Elčeu od Španije sa 6:0 na početku Lige nacija, u svojoj prvoj utakmici od poraza u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Moramo da shvatimo da ne možemo da igramo ako ne budemo davali 100 odsto mogućnosti. Biće dobro ako iz ovoga izvučemo pouku, a verujem da hooćemo. Najlakše je sada kritikovati i govoriti šta ne valja. Nema smisla kukati jer ne može da se promeni ono što se dogodilo. Siguran sam da će sve biti dobro i da se ovo više nikada neće ponoviti - kazao je Modrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading