ŠPANAC HOĆE DA IGRA ZA HRVATSKU!

Autor:

Sport

11.09.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Dinamo Zagreba Dani Olmo otkrio je da bi ukoliko uskoro ne dobije poziv reprezentacija Španije rado prihvatio da obuče dres Hrvatske selekcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani Olmo u duelu sa igračima Jang Bojsa

Talentovani vezista koji je bio polaznik Barselonine "La Masije" odlično se pokazao u dresu Dinama. Iako i sam priznaje da još uvek ima strpljena za poziv u špansku reprezentaciju, ne isključuje mogućnost da jednog dana postane reprezentativac Hrvatske.

- I dalje se nadam da ću biti pozvan u mladu repreznetaciju Španije. Već tri sezone nastupam na top nivou u hrvatskom fudbalu, a još uvek nisam ostvario taj cilj. Kao dečak sanjao sam da obučem dres Španije, ali sam uzeo i državljanstvo Hrvatske jer nikad se ne zna kada će mi zatrebati. Ako me u najskorije vreme Španija ne bude želela, mogao bih da igram za Hrvatsku. To bi bila velika čast. Radi se o svetskom vicešampionu i svako želi da igra u takvom timu. Uostalom, ko ne bi voleo da igra zajedno s Modrićem i Rakitićem - izjavio je Olmo u intervjuu za španski As.

Dakle, "vatreni" su pred ozbiljnim "inostranim" pojačanjem. Olmo je u Zagreb iz Barsine omladinske škole stigao 2014. godine kada je imao svega 16 godina, a preti da postane novo otrkiće Zagrepčana i veliki bum na transfer pijaci narednih sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading