Mudri Manćini iz grešaka izvlači pouke

Autor:

Sport

10.09.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini posle prve utakmice u Ligi nacija u kojoj je njegov tim odigrao nerešeno (1:1) sa Poljskom smatra da se vidi pomak u igri, ali da to još nije nivo na kojem žele da budu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Manćini

Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i novinari i pojedinci koji me kritikuju, ali moram odmah reći da nisam zbog toga posebno zabrinut", rekao je na početku pres konferencije Manćini, pa dodao:

- Uvideo sma neke naše greške u igri na meču protiv Poljske, ali zahvaljujući njima sada znam šta treba da ispravimo. Javnost treba da zna da su to normalni procesi u započinjanju novog ciklusa.

Italija večeras igra protiv selekcije Velike Britanije, a postavlja se pitanje da li će biti izmena u timu Azura...

- Moraćemo da napravimo par izmena u ekipi jer je prošlo kratko vreme od prethodnog meča, a i putovali smo, pa ne bih želeo da preopteretim neke igrače. Baloteli možda nije bio na onom  nivou na kome ume da bude, ali imajte u vidu da je ovo prva utakmica. Mogu da vam kažem da će Donaruma i Kjeza sigurno igrati, za ostale ćemo videti - ostao je zagonetan Manćini.

Utakmice Lige nacija možete pratiti na kanalima Sport Kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading