KASILJAS: Điđi, Peter i ja poslednje rok zvezde,apsurdno pričati o Murinju

Autor:

Sport

09.09.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni golman Real Madrida i španske reprezentacije Iker Kasiljas ima 37 godina, ali i dalje briljira u portugalskoj Primeiri kao čuvar mreže Porta. Govorio je za medije o "staroj gardi" evropskih golmana, koja je i dalje na snazi na najvišem nivou takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iker Kasiljas

Kasiljas je bio među stativama portugalske ekipe u prve četiri utakmice sezone u prvenstvu, a nije primio gol u susretima protiv Šaveša i Moreirensea.

Legendarni kapiten španske reprezentacije osvrnuo se i na svoje poznate kolege - Italijan Đanluiđi Bufon bi mogao do titule u francuskoj Ligi 1 u svojoj 42. godini, a Peter Čeh je i dalje nezamenljiv na gol-liniji londonskog tima.

- Sva trojica moramo da uživamo u ovim trenucima pre povlačenja. Mi smo poslednje rok zvezde, najstariji koji i dalje igraju, barem na evropskoj sceni - rekao je Kasiljas.

- Moraš da uživaš u svojoj karijeri, a sa 37 godina svestan sam da sam bliže povlačenju nego početku karijere.

Kasiljas je bio golman Reala od svoje 18. godine, a madridski tim je napustio 2015. godine zbog hroničnih neslaganja sa tadašnjim trenerom Žozeom Murinjom.

Međutim, petostruki osvajač španskog prvenstva ne želi da razgovara o tome sa sadašnjim menadžerom Mančester junajteda:

- Posle pet ili šest godina besmisleno je pričati o tome, apsurdno - rekao je trofejni golman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading