BOSNA SE NE ŠALI: Robijevi puleni bolji od Severne Irske!

Autor:

Sport

08.09.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Bosne i Hercegovine pobedili su u prvom kolu treće grupe Lige nacija selekciju Severne Irske i tako već na premijeri napravili iznenađenje.

Robert Prosinečki

Utakmica koja je nagoveštavala da bi lako mogli da dođe do podele bodova ipak je pripala "zmajevima". Igrala je Robijeva ekipa strpljivo, čekala pravu priliku, a to joj je vraćeno u vidu prednosti nakon 36 minuta igre kada je Haris Duljević pogodio. Da reši pitanje pobednika pobrinuo se Elvis Šarić kada je u 64. minutu savladao golmana domaćih i povećao prednost na 2:0. Rezultat koji se na kraju ispostavio kao nedostižan za Severne Irce.

Do počasnog pogotka i samo ulaženog poraza domaći su stili tek u 93. minutu utakmice kada je fudbaler Vigana Vil Grig postigao pogodak. Odličan start za Bosnu i Hercegovinu koja je ovom pobedom nagovestila da bi mogla da se bori za ozbiljnu poziciju u novoformiranom takmičenju UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading