Tadić o promašenom penalu

Autor:

Sport

08.09.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je u Ligi nacija startovala minimalnom pobedom nad Litvanijom, a strelac jedinog gola i to sa bele tačke bio je Dušan Tadić, koji je prethodno promašio jedan penal.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dušan Tadić

- Zapeo sam za veštačku travu. Hteo sam malo više da podignem loptu i da gađam po sredini, ali sam zapeo za podlogu - rekao je Tadić, a potom prokomentarisao dešavanja na utakmici...

- Promašeni penal, stative, prečke, šta je sve bilo, ne znam ni ja... Sve što smo promašili je unelo paniku u nas, bez potrebe smo im dali šansu i to ne treba da se dešava, ovo je odlična lekcija. Biće lakše protiv Rumuna, nije nam ni podloga išla u prilog, malo je nezgodno na veštačkoj travi. Ipak, mi smo profesionalci, moramo da se prilagodimo na sve uslove. Mogli smo da postignemo golove u prvom, i u drugom smo imali neke šanse. Pali smo posle promašenog penala, uhvatili su nas par puta, dešavale su nam se greške i oni su to osetili. Moramo da analiziramo situacije, da vidimo u čemu je bio problem. Ne sme da nam se događa ovo protiv ozbiljnijih ekipa. Hvatali su nas na kontre nakon kornera.

Sledeću utakmicu Srbija igra u ponedeljak od 20.45 časova protiv Rumunije na stadionu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading