Ramosa ne brine doček u Engleskoj: Savest mi je mirna

Autor:

Sport

08.09.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Španije Serhio Ramos istič da ne očekuje negativan prijem navijača u Engleskoj, zbog starta posle kojeg je Mohamed Salah ostao povređen u finalu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Crvena furija će u subotu gostovati na Vembliju u meču prvog kola Lige nacije. Biće to i prvi susret Ramosa sa navijačima Liverpula posle finala elitnog evropskog takmičenja, u kome je Real Madrid slavio sa 3:1.

- Ne brine me to kako će me dočekati navijači. Nikada nisam želeo da povredim igrača na terenu, moja savest je mirna u vezi sa svim što se dogodilo te noći. Ne želim da me dotiče išta. Znam da se engleski navijači odnose prema igračima onako kako zaslužuju, tako da nemam briga - istakao je Ramos.

Španija svoj meč u Londonu protiv Engleske u okviru četvrte grupe Lige A Lige nacija igra u subotu od 20 časova i 45 minuta uz direktan prenos na Sport klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading