ĐOROVIĆ GLEDA KA EP: Velika pobeda, ali moramo da zaboravimo ovaj meč!

Autor:

Sport

07.09.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlići" su upisali sednu uzastopnu pobedu u pohodu na Evropko prvenstvo, a selektor mlade reprezentacije je zadovoljan učinkom, uprkos brojnim problemima sa kojim su se susreli pred meč sa Makedonijom.

RepublikaFoto: Starsport
Đorović zadovoljan!

- Znali smo da će utakmica biti teška, sve ekipe, pogotovo sa prostora bivše Jugoslavije, motivisane su kad igraju protiv Srbije. Igrači su odradili posao kako je trebalo, ono što se očekivalo od nje. Čestitam ekipi na igri i pobedI- Rekao je Đorović.

Đorović smatra da je utakmica mogla ubedljivije i sigurnije da se pobedi.

- Imali smo dosta šansi da sa 2:0 odemo na odmor, nismo ih iskoristili, a u drugo poluvreme smo ušli malo opuštenije. Moramo da budemo zadovoljni što smo osvojili tri boda, pogotovo kad se uzme u obzir veliki broj problema s kojima smo se suočili pre utakmice. Mnogi igrači su nedostajali, neki su igrali mnogo ove sezone, a nekima su falili minuti. Momcima česitam na pobedi, borbenosti i požrtvovanju, ali moramo da zaboravimo ovaj meč, iako je ovo za nas velika pobeda- rekao je selektor mlade reprezentacije.

Špic mlade reprezentacije se povredio i nije mogao da pomogne u okršaju sa Makedoncima.
- Razgovaraćemo sa lekarima. Koliko sam čuo, mora nešto i hirurški da se odradi. Luka dosta znači kao igrač i deo tima, učinićemo sve da ga spremimo za Rusiju- rekao je Goran Đorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading