OŽEGOVIĆ RAZOČARAN: Doveli su nove igrače i odmah ih postavili ispred mene, zato sam otišao!

Autor:

Sport

07.09.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Arsenala iz Tule Ognjen Ožegović napustio je nedavno ekipu Partizana, a kako i sam kaže, jako je razočaran na koji način se to desilo.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović

Nakon kratke epizode u Humskoj mladi napadač je ponovo promenio sredinu. Ovaj put krenuo je put Rusije, odnosno Arsenala iz Tule gde će narednih godinu dana igrati kao pozajmljen igrač Partizana, ali će Rusi imati pravo da ga otkupe već tokom zime. Ožegović je razočaran kako su se crno-beli poneli prema njemu.

- Uprava je dovela dvojicu napadača i stavila ih odmah ispred mene, iako sam imao korektnu sezonu. Šta da radim, kao profesionalac – poštovao sam odluku. Logično, počeo da razmišljam i o novoj sredini... Došao je kraj prelaznog roka, ja – četvrta ili peta opcija... Bio sam u trećem planu - nemoćno sleže ramenima Ožegović u razgovoru za "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: instagram.com/gcausic_92
Goran Čaušić

Imao je i jedno zanimljivo poređenje.

- Zvezda angažuje pojačanje iz Arsenala, da me ne shvatite pogrešno - Čaušić je odličan, a ja u tom trenutku kao 30. igrač Apartizana odlazim u Tulu. Znate li kako su me ovde dočekali? Kao da sam došao iz Engleske, iz Premijer lige. Dok su me u Srbiji predstavili kao promašaj - dodao je napadač.

Ognjen je u dosadašnjoj karijeri nosio dres između ostalih Vojvodine, Čukaričkog i Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading