KEŽMAN OTKRIO: Sergej odbio PSŽ!

Autor:

Sport

06.09.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SrpskI fudbaler Sergej Milinković-Savić odbio je ponudu Pari Sen Žermena od osam miliona evra godišnje jer želi da uvede Lacio u Ligu šampiona, izjavio je njegov agent Mateja Kežman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

- Mogao je da zarađuje mnogo više u nekom drugom klubu, imao je mnogo zanimlivih ponuda. U Francuskoj mu je nuđen ugovor od osam miliona evra, ali odlučio je da ostane i da sa Lacijom pokuša da izbori plasman u Ligu šampiona - rekao je Kežman za Gazetu delo Sport.

Kežman je istakao da je nakon razgovora sa predsednikom kluba Klaudijom Lotitom i sportskim direktorom Igliom Tareom prihvatio odluku da Sergej ostane bez ikakvih problema. On je dodao da će Sergeja čeka mnogo bolji ugovor, najverovatnije tri miliona evra po sezoni kako su preneli italijanski mediji.

- Sa klubom smo se dogovorili oko novog ugovora koji će uskoro biti potpisan - izjavio je agent srpskog reprezentativca.

Mateja Kežman

Prema njegovim rečima ako za golmana može da se plati 70-80 miliona evra, onda Sergej ne vredi manje od 100 miliona.


- Sergej je jedan od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji i može mnogo da napreduje - zaključio je Kežman.

Interesovanje za Sergeja ovog leta pokazali su još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading