"Orlići" pobedom nad Rusijom overavaju EP

Autor:

Sport

05.09.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlići" se na terenima fudbalskog centra "Vujadin Boškov" pripremaju za naredne dve kvalifikacione utakmice za EP 2019. u Italiji i San Marinu, sa Makedonijom, koju dočekuju u petak na "Karađorđu", i Rusijom 11. septembra u Nižnjem Novgorodu.

RepublikaFoto: fss.rs
Ilustracija: Foto

Selektor Goran Đorović računa na 23 fudbalera, jer su izostali Petar Mićin, igrač italijanskog Udinezea, dok je berlinska Herta zamolila čelnike FS Srbije da obaveze oslobodi Marka Grujića, koji je odnedavno postao član tog kluba. Umesto njih ponovo je u mladoj selekciji Aleksandar Mesarović, veznjak Vojvodine.

Oficijelni trening pred odmeravanje sa vršnjacima iz Makedonije, naši mladi fudbaleri odradiće u sredu od 17.00 na terenu "Karađorđa".

- Imamo maksimalan učinak, s obzirom na to da smo vodeći u grupi 7 i da uz šest pobeda sa 18 bodova imamo gol razliku 18:3 - kaže Srđan Babić, uzdanica odbrane "orlića".

- Naravno, cilj je da nastavimo u tom ritmu, pa tako i duel sa Makedonijom dočekujemo sa potpuno ozbiljnim pristupom kako bismo potrdili našu pobedu iz prvog susreta u Skoplju od 2:0. Atmosfera u našem taboru je super i nestrpljivi smo da izađemo na teren. Naravno, u obzir dolazi samo pobeda.

Naši mladi fudbaleri, dan posle utakmice sa Makedonijom kreću na derbi sa Rusije, koju su sa 3:2 savladali u prvom meču.

- Mogu samo da kažem da nas pobeda nad Rusijom vodi na EP i da je to dodatni motiv - ističe Zvezdin štoper.

Do kraja kvalifikacija "orlićima" preostaju dueli sa Austrijom u Srbiji, 12. oktobra, i Jermenijom, takođe na domaćem terenu, četiri dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading