ŠAĆIRI, ŠIPTARČINO, DŽABE SE IZVINJAVAŠ ČEKA TE PAKAO NA MARAKANI

Autor:

Sport

06.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne veruj Danajcima ni kad darove nose, glasi latinska poslovica koja se odnosila na Grke koji su poslali drvenog konja u Troju. Na isti način Srbi ne smeju da nasednu na podvalu švajcarskih Šiptara Granita Džake i Džerdana Šaćirija, koji su se navodni izvinili za slavlje golova protiv Srbije na Mundijalu simbolom albanskog dvoglavog orla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
DELIJE: Frka batice, treseš se?

GLUME FINOĆU

Pogotovo ne na pokajanje fudbalera Liverpula, koji je to uradio samo da bi se na njega svalio što manji pritisak kada 6. novembra bude gostovao Crvenoj zvezdi u 4. kolu Grupe C Lige šampiona. Na to u razgovoru za Srpski telegraf upozorava i legendarni Dušan Savić.

- Sve je to lažno izvinjenje Šiptara. Kao fini su, a u stvari misle još gore. To im ide uz mentalitet i moral. Naterani su da se kao pokaju, verovatno od saveza, javnosti, pa čak i klubova, kako bi se stvorio prividni mir - jasan je Dule.

Da ne budu lakoverni, zvezdaše poziva iskusni fudbalski stručnjak Milan Živadinović.

RepublikaFoto: youtube.com/pedja pedja
Dule Savić

ZVEZDAŠI, PAMET U GLAVU

- Bio sam trener Prištine, znam im taj lukav i maliciozan mentalitet. Gledaju samo svoj interes, pa tako i lukavi Šaćiri menja priču pred dolazak u Beograd. Zato, Delije, pamet u glavu, ne nasedajte na njegove reči i laskanje. Znam da mu nećete oprostiti uvredu sa albanskim dvoglavim orlom, ali morate biti oprezni da ne preterate, već da fudbalerima budete pravi 12. igrač. Budite gospoda. A što se Džerdana tiče, on će napuniti gaće strahom, da ne kažem nečim drugim, čim sleti na Aerodrom "Nikola Tesla". A tek kad izađe iz tunela, pa sever zagrmi. Želim mu da oseti pakao Marakane, da ga to odseče - istakao je Živadinović.

S druge strane, da neće nasesti na obmanu, naglašavaju i zvezdaši. Svi konstatuju da se Šaćiri izvinio sam zato što mora da dođe na duel protiv Zvezde.

- Već se uplašio Marakane, strah u njima izmiče kontroli. Frka, batice, treseš se, dolazi se u Beograd, a? Biće tebi izvini kad dođeš na stadion, progutaće te Marakana - samo su neki od komentara po portalima.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

Sandra grli Španovićevu, a slavi sa dvoglavim orlom!

Nisu svi Perkovići Tompson, tvrdila je hrvatska bacačica diska u nameri da se ogradi od ustaštva muzičara prezimenjaka Marka. Međutim, jedna od najboljih prijateljica naše Ivane Španović brzo je pokazala da je nacionalizam sa ciljem da se vređaju Srbi duboko ukorenjen u njoj. Tako je, slaveći pobedu na atletskom mitingu u Zagrebu, pokazala albanskog dvoglavog orla, a kada je podigla buru, ponudila je bizarno objašnjenje.

- Ma to je samo značilo da je disk konačno poleteo - branila se Sandra.

Podsetimo, Perkovićeva je pre nepunih mesec dana napala političare konstatacijom da Srbi i Hrvati treba da navijaju jedni za druge. Oni za Ivanu, Noleta i "delfine", a mi za nju i, takođe, vaterpoliste "barakude".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading