ERIKSEN JE ZA DOGOVOR!

Autor:

Sport

04.09.2018

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Eriksen je za dogovor! Najbolji igrač Danske apelovao je na sve da dođe do dogovora i da se svi odazovu nacionalnom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Hajde da obnovimo stari ugovor i neka to traje jedan mesec. Mi smo spremni da igramo mečeve ovog vikenda, a da nakon toga damo obema stranama dovoljno vremena za pregovore oko novog ugovora. Nema nikakvog smisla da FS ne prihvati ovaj predlog. Ovaj ugovor je funkcionisao četiri godine, a trebalo bi da ga produžimo na još mesec dana. Potpišitem i odmah dolazimo. Spremni smo i igraćemo - rekao je Eriksen.

On je nastavio u istom tonu.

- Svi možemo da ostanemo kod kuće sa svojim ženama i decom, u svojim klubovima koji nam daju plate. Ali, samo je jedan razlog zašto smo ovde, a taj razlog nije novac. Ovde smo zato što volimo Dansku i ponosni smo na milione ljudi koji igraju i koji dišu za našu zemlju - zaključio je odlični vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading