ZVEZDA ČUVA KRSTIČIĆA!

Autor: mozzart sport

Sport

01.09.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Crvene zvezde posle ulaska u Ligu šampiona, nameravaju da produže saradnju sa Nenadom Krstičićem do 2022. godine.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Krstičić je lider crveno-belih!

Krstičić je stigao na Marakanu prošlog leta i potpisao ugovor sa Zvezdom do 2019., što znači da bi Ljutice Bogdana za deset meseci mogao da napusti kao slobodan igračaa, ali Zvezda želi da se osigura novim ugovorom.

Krstičić je jedan od najzaslužnijih što su se crveno-beli vratili u elitu, njegov konflikt u Salcburgu sa Pogrančićem promenio je tok utakmice. 

- Njemu to pripada. I po ljudskim i po igračkim kvalitetima. Krstičić je projektovan da bude lider i kičma ovog tima- rekao je u izjavi MOZZART Sportu Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

Pored Krstičića, crveno-belima predstoje i razgovori sa Savićem i Stojkovićem oko novih ugovora. U toj grupi je i Milan Borjan. Takav redosled poteza najavio je i Mitar Mrkela u trenucima slavlja u Salcburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading