KONAČNO SE DESILO: Bolt debitovao!

Autor:

Sport

31.08.2018

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji atletičar sveta Jamajčanin Jusein Bolt odigrao je svoju prvu fudbalsku utakmicu ovog petka u dresu australijskog Central Koust Marinersa i učestvovao u ubedljivoj pobedi nad Central Koust Selektom 6:1.

RepublikaFoto: twitter.com/Usain St. Leo Bolt
Jusein Bolt

On je u prijateljskom meču ušao u igru u 71. minutu i do kraja imao jednu šansu posle hitrog trka kao u vreme dok je rušio rekorde u sprintu. Tridesetdvogodišnji Bolt priznao je da se još uvek prilagođava na fudbal i razumevanje igre.

- Najveća stvar mi je da se razumem sa saigračima, gde da budem i učim. Što više budem trenirao biću bolji - rekao je Bolt, a prenose lokalni mediji.

 

Trener Central Koust Marinersa Majk Malvi, koji će doneti ocenu o probi Bolta, bio je zadovoljan partijom Jamajčanina.


- Nije se osramotio, čak može da bude ponosan. Pokreti sa fudbala i atletike su drugačiji, ali je danas pokazao dobre veštine - rekao je Malvi, ali nije mogao da odgovori da li će Bolt dobiti ugovor kako bi debitovao u australijskoj ligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading