Prvi spisak Enrikea: Ima iznenađenja

Autor:

Sport

31.08.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija Markos Alonso i Alvaro Morata vraćeni su u fudbalsku reprezentaciju Španije, nakon što su propustili Mundijal u Rusiji.

Luis Enrike

Novi selektor "crvene furije" Luis Enerike odlučio je da ih pozove na premijerni spisak pred duele sa Engleskom i Hrvatskom u Ligi nacija, za razliku od Ðulena Lopetegija koji ih nije poveo na Svetsko prvenstvo, pre nego što je dobio otkaz uoči turnira.

Španci su ostali bez Ðerara Pikea i Andresa Inijesti jer su odlučili da završe reprezentativnu karijeru, a Luis Enerike za predstojeću akciju ne računa na vezistu Atletiko Madrida Kokea i levog beka Barselone Ðordija Albu.

Iznenađenja su golman Betisa Pau Lopez, defanzivac Sosijedada Dijego Ljorente i "zaboravljeni" Dani Sebaljos iz Reala.

 
Golmani:  David De Hea (Mančester Junajted), Kepa Arizabalaga (Čelsi), Paul Lopez (Betis).
Odbrana:  Dani Karvahal (Real), Sezar Aspilikueta (Čelsi), Raul Albiol (Napoli), Naćo Fernandez (Real), Dijego Ljorente (Sosijedad), Injigo Martinez (Bilbao), Markos Alonso (Čelsi), Hose Gaja (Valensija).
Vezisti: Serhio Buskets (Barselona), Serđi Roberto (Barselona), Rodri (Atletiko Madrid), Saul Njigez (Atletiko Madrid), Tijago Alkantara (Bajern), Dani Sebaljos (Real), Isko Alarkon (Real).
Napadači: Markos Asensio (Real), Alvaro Morata (Čelsi), Dijego Kosta (Atletiko Madrid), Suso (Milan) i Rodrigo (Valensija).


Španski fudbaleri 8. septembra gostuju Engleskoj na čuvenom Vembliju, a tri dana kasnije igraju protiv Hrvatske u Elčeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading