Podgrejane priče: Zvezda se dogovara sa Stoukom oko Krkića

Autor:

Sport

31.08.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda pokušava da se pojača za nastup u Ligi šampiona i duele sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem, a ponovo se šuška da bi crveno-belil dres mogao da obuče bivši igrač Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bojan Krkić

Španski mediji preneli su informaciju da su čelnici crveno-belih stupili u kontakt sa Bojanom Krkićem i kako stoje stvari velike su šanse da nekadašnji fudbaler Barselone obuče dres srpskog šampiona.

Krkić je zvanično fudbaler Stouka, koji ove sezone nastupa u Čempionšipu, ali iskusni napadač želi da igra u Ligi šampiona.

Crvena zvezda je najpre kontaktirala njegovu menadžersku agenciju i raspitala se o mogućnosti da Krkić pojača beogradski klub, a kada je dobila potvrdan odgovor ostaje još da se postigne dogovor sa upravom Stouka.

Pored Barselone Krkić je igrao za Romu, Milan, Ajaks, Majnc i Alaves i ako sve protekne kako treba Krkić bi mogao da se pojavi u timu Crvene zvezde 18. septembra u meču protiv Napolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading