(VIDEO) DŽERARDE, VIDE LI TI OVO: Fudbaler Rendžersa dobio dva žuta u istom minutu!

Autor:

Sport

30.08.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rendžersa i ruske Ufe igraju revanš meč plej-ofa Lige Evrope. Nakon 1:0 u Glazgovu za ekipa koju predvodi legendarni Stiven Džerard pokušava da ostvari povratak na evropsku scenu u Rusiji, a igrač škotskog kluba Alfredo Morelos potrudio se da zagorča život navijačima svog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiven Džerard

Naime, Kolumbijac je pri rezultatu 1:1 uspeo da zaradi dva žuta kartona i isključenje za nešto manje od minuta!  Morales se nemačkom sudiji ozbiljno zamerio najpre zbog namernog šutiranja lopte. On je istu lansirao u momentu kada je Tobijas Štajler zaustavio igru pa je tu zaradio prvi žuti karton. Štajler je već izvukao karton i hteo je uz razgovor da ga pokaže Kolumbijcu koji je nonšalantno odšetao od sudije, a takođe mu je verovatno i dobacio koju neprijatnu reč. 

Nije mnogo odugovlačio arbitar te se latio i drugog kartona i poslao Kolumbijca na tuširanje pre vremena. Bez potrebe problem za Škote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading