Adriano: Inter pokrivao moja pijanstva

Autor:

Sport

29.08.2018

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikog Adrijana su mnogi nazivali Imperator, a on je nekoliko godina posle penzionisanja govorio o teškim trenucima u životu koju su se desili nakon smrti njegovog oca.

RepublikaFoto: instagram.com/adrianoimperador
Adriano

Godinama je Adriano bušio mreže širom Italije posebno dok je igrao za Parmu i kasnije Inter. Za ta dva kluba je u sedam sezona postigao 70 golova, a ističe da mu je Inter pomogao u teškim momentima. 

- Smrt mog oca me je uništila. Večito sam bio pijan i Inter me je oporavio. Izolovao sam se, video sam sebe u Italiji samog, tužnog i depresivnog i počeo sam da pijem. Došao sam pijan na trening i odveli su me da spavam i Inter je prijavio da sam povređen - počinje svoje svedočenje Brazilac.

- Znam da sam mnogo patio kada mi je otac umro, a bio sam srećan samo kada sam pijan i pio sam sve: Viski, vino, votku, pivo. Mnogo piva. Nikako nisam mogao da prestanem i morao sam da napustim Inter. Razumeo sam da su problem ljudi oko mene, koji su me vodili na žurke gde su bile žene i alkohol. Nisam mislio ni na šta drugo. Vratio sam se u Brazil, odustao sam od miliona ali sam uspeo ponovo da pronađem sreću - kaže Adriano.

Legendarni Brazilac nikada nije povratio staru formu, a igrao je za Flamengo, Korintijans, Atletiko Paranense, Romu i na kraju za Majami Junajted 2016. godine.

Havijer Zaneti je jednom prilikom pričajući o Adrijanu, rekao da je on uvek posvećivao golove ocu, a da posle njegove smrti nikako nisu mogli da ga izvuku iz depresije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading