Suma: Ne idem nigde! Batica može da podigne Partizan na viši nivo

Autor:

Sport

29.08.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, Sejduba Suma, ne haje za glasine da će mu meč u Istanbulu biti možda i oproštajni od crno-belog dresa.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Suma kaže da ne razmišlja o odlasku, već naprotiv, da se nada da će dobiti šansu da zaigra, možda već protiv Bešiktaša, s obzirom na to da neće biti u timu povređenog Marka Jankovića i suspendovanog Nebojše Kosovića.

- Čeka nas izuzetno važna utakmica. Došli smo ovde da branimo naše interese protiv velikog kluba. Učili smo na onome što nam je trener pričao minulih dana. Biće sjajan meč - siguran je Suma.

Na pitanje da li može u Istanbulu da postigne gol, kao protiv Videotona i Olimpijakosa, omaleni vezista je rekao:

- Neću da kažem ništa na tu temu, jer znate kakva je situacija. Jak sam u glavi. Znam šta moram da radim. A, ako dobijem šansu, nadam se da će se isto završiti kao na tim mečevima - poručio je Suma.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Fudbaler iz Gvineje kaže i da prvi put čuje priču kako će do kraja prelaznog roka otići iz Partizana.

- Da biste dobili informacije na ovu temu, morate da pitate klub. Ja mogu da govorim u svoje ime i ne znam ništa o tome. Ako klub odluči, to je glavno. Neće navijači i ljudi van kluba odlučivati oko toga - istakao je Suma.

On je dodao da u fudbalu nije retkost da igrači dođu u situaciju kakvu ima on u Humskoj 1.

- Rekao bih to ovako: Nisam danas počeo da igram fudbal! Dešavaju se ovakve situacije u životu, mnogi igrači su se nalazili u poziciji u kojoj sam ja sad. Moram da budem strpljiv, da radim na tome da dobijem šansu i da je iskoristim.

Suma je rekao i da mu se dopada pristup igračima koji ima novi trener Zoran Mirković.

- Veoma dobar trener! Iskren je, direktan, poseduje snažan karakter i može da podigne Partizan na viši nivo. Sa ovakvim trenerom nema šale. Mislim da je to dobro za nas - zaključio je Sejduba Suma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading