OPROŠTAJNO PISMO PREDSEDNIKA NAPRETKA - Mišković: Umorilo me!

Sport

29.08.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji predsednik Napretka Marko Mišković, baš kao što je i najavio, odlučio je da se javnosti obrati otvorenim pismom u kom je obrazložio ostavku na čelno mesto kluba iz Kruševca posle meča njegovog tima i Radničkog.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić i Marko Mišković

Podsetimo, taj duel je završen rezultatom 3:3, a za domaćina iz Niša dosuđena su dva penala.

- Posle svih dešavanja u prvenstvu koja su se intenzivirala već na početku aktuelne sezone, u prilici sam da se na ovaj način obratim javnosti. Sedam godina na čelu Napretka nastojao sam da potpuno samostalno, ličnim finansiranjem svih nivoa i struktura kluba pokažem kako se u Srbiji može raditi časno i pošteno, privatnim sredstvima. Umoran sam od najrazličitije galerije likova i naravi "sportskih radnika" koji ne čine ništa drugo do ličnu telesnu gardu onih koji unižavaju fudbalsku igru, rugaju se poštenju i časnoj borbi za bodove. Umoran sam od takve sudijske organizacije, koja ostaje nema i gluva na sve dobronamerne institucionalne predloge i sugestije u vezi sa suđenjem, a onda, kada progovorite o tome javno, budući da vaš glas na sednicama ostaje negde u tmini zamagljenih prostorija institucija unutar Fudbalskog saveza, čeka vas "preki sud" kontroverzne Disciplinske komisije, čiji je zadatak da vas, kroz osudu za verbalni delikt, "disciplinuje" i onemogući slobodnu reč - stoji između ostalog u Markovom saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading