Bleki se uzda u prolaz Partizana u LE: Crno-beli mogu do titule

Autor:

Sport

28.08.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nikola Milenković sjajno je započeo novu sezonu u italijanskoj Seriji A, o njegovoj golčini protiv Kjeva priča se širom Evrope, a on i dalje pažljivo prati i sve aktuelnosti u njegovom Partizanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

Crno-bele u četvrtak očekuje ključna borba za plasman u Ligu Evrope protiv Bešiktaša u Istanbulu, a popularni ''Bleki'' veruje da ekipa Zorana Mirkovića može do velikog podviga.

- Baš mi je drago da je Partizan po dolasku Zorana Mirkovića počeo da beleži dobre rezultate. Nadam se da će u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bešiktaša u Istanbulu stići do pozitivnog ishoda na radost svih "grobara". Bati i bivšim saigračima želim svu sreću i verujem da mogu do podviga - izjavio je Milenković za ''Žurnal''.

Iako Zvezda na domaćoj sceni već posle pet odigranih mečeva ima pet bodova više od Partizana, Milenković smatra da crno-beli mogu i da ponove šampionsku sezonu 2016/17, kada su takođe dugo bili u bodovnom zaostatku, ali su na kraju prvi prošli kroz cilj i sezonu završili sa osvojenom duplom krunom.

- Bez obzira na minus verujem da Partizan može do titule. Pre dve godine smo pokazali da  je moguće prestići veliki zaostatak. Još tri derbija su preostala da se odigraju, tako da ne brinem za domaće prvenstvo - poručio je Milenković.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading