BERON SA VELIKIM AMBICIJAMA: Kada Zvezda pozove, pristaješ na izazove!

Autor: Sportklub

Sport

27.08.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi bek Crvene zvezde, Bili Beron spreman je za izazove sa crveno-belima, a sam za sebe, kako je Amerikanac rekao je izazov igranja u dresu crveno-belih.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Beron spreman!

- Ovde sam dve nedelje i sve do sada je bilo sjajno. Supruga i ja smo se uselili u stan i odličan je. Što se tiče terena sve je sjajno, klub je sjajan. Nikada nije lako da se preseliš negde preko sveta, ali se za sada brzo prilagođavamo. Ludo je kada pomislim da je prošlo tek dve nedelje jer mi deluje kao da je dva meseca, pošto smo mnogo toga uradili i na terenu i van njega. Uzbudljivo je. Biću ovde devet ili deset meseci i jedva čekam- rekao je Beron.

On je dodao da pre dolaska u Beograd nije poznavao nijednog svog sadašnjeg saigrača.

RepublikaFoto: Starsport

- Jasno je da imamo i mlade igrače i veterane, a sam tu negde baš u sredini, tako da pokušavamo da mlađima pomognemo da izrastu jer će nam biti veoma važni za uspeh tokom sezone. Onda moramo da se oslonimo na iskustvo, na momke koji su igrali u Evropi- istakao je američki košarkaš.

Beron će u dresu Crvene zveze prvi put nastupiti u ABA ligi.

- Jedva čekam da naučim nešto o njoj. Moramo da se oslonimo na one koji su već prošli sve to. Moramo da budemo jedinstveni da bismo ostvarili zacrtane ciljeve, timski moramo da ih ostvarimo i zato je to uzbudljivo-  dodao je Beron.

Amerikanac je govorio i o pritisku osvajanja trofeja u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport

- Ovo će mi biti peta sezona u Evropi. Nema boljeg izazova nego da dođeš u Zvezdu. Kada mi je menadžer rekao da se interesuju za mene i kada me je trener Tomić pozvao, bio sam veoma uzbuđen. Odmah sam pozvao suprugu i rekao sam joj da ćemo najverovatnije to uraditi jer kada Zvezda pozove, odazoveš se i saslušaš sve. Stvarno se radujem izazovima, kako ličnim tako i timskim. Koji je bolji način da napreduješ nego da ostvariš svoje ciljeve sa timom koji ima iste takve-  zaključio je Beron.

Tim Milana Tomića od srede očekuje niz od pet pripremnih mečeva. Utakmice ABA Superkupa na programu su 20. septembra, dok sezona u ABA ligi za Zvezdu počinje devet dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading