Zašto je Modrić na klupi?

Autor:

Sport

27.08.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida stigli su do druge pobede sezoni trijumfom nad Đironom od 4:1. Ipak, ono što je privuklo pažnju velikog broja simpatizera "kraljevića" jeste odsustvo iz startnih 11 Luke Modrića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Hrvatski vezista ni u drugom vezanom meču nije počeo meč već je šansu čekao sa klupe. Donekle, jeste razumljivo da je Modrić imao najmanje vremena za odmor, s obzirom da je njegova reprezentacija igrala finale Svetskog prvenstva, ali ostali saigrači iz selekcije "vatrenih" uveliko igraju svoje mečeve u Italiji, Engleskoj, Nemačkoj - i to od prvog minuta. Na sve to treba dodati da je Modrić proglašen najboljim igračem Mundijala.

Prethodnih dana pojavile su se i glasine da je razlog tome što Modrić utakmice započinje kao rezerva - njegova želja da pređe u Inter pa mu se predsednik kluba Florentino Perez, odnosno trener Đulen Lopetegi sada revanširaju za taj postupak. Oni jasno hoće da ovim činom stave do znanja fudbalerima da moraju da znaju kako da se ponašaju prema svojim poslodavcima. Procenite sami, da li je to pravi razlog ili tu postoji nešto sasvim drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading