Iznervirani Kosanović zapalio s terena usred utakmice u Nišu!

Sport

27.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 6. kolu Superlige između niškog Radničkog i Napretka (3:3) osim goleade viđen je i cirkus koji nema mnogo veze sa fudbalom, jer je trener gostiju Milorad Kosanović napustio teren usred utakmice!

RepublikaFoto: Starsport
Kosanović u svom stilu!

Kontroverzni Kosan pobesneo je kada je sudija Dragan Čolović dosudio penal za domaći tim! Napredak je najpre poveo golom Regisa u 29. minutu, a Čolović je omogućio Radničkom da izjednači sa bele tačke 15 minuta kasnije. Neposredno pre izvođenja penala klupu je iz revolta napustio trener Kruševljana, koji je laganim hodom prešao ceo teren i izašao pre nego što je završeno prvo poluvreme.

Kada je ohladio glavu, u drugom poluvremenu hteo je da se vrati na klupu svog tima, ali mu sudija to, naravno, nije dozvolio. Napredak je vodio Kosanovićev pomoćnik, ali ni tada nije bilo ništa manje burno jer je ponovo gostujući tim poveo, a domaćin izjednačio sa bele tačke nakon još jedne sumnjive situacije u kaznenom prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading