MITAR izdominirao, pa pokazao SKROMNOST!

Autor:

Sport

26.08.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović bio je najzaslužniji za pobedu Fulama nad Barnlijem (4:2) u Premijer ligi jer je postigao dva gola, međutim ostao je skroman i izjavio kako je za prvu pobedu u Premijer ligi zaslužan čitav tim.

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Mitrović skroman!

- Bila je teška utakmica. Barnili je igrao stvarno jako. Puno golova je postignuto, ali uživam što smo osvojili tri boda - rekao je Mitrović.

Osvrnuo se na dva pogotka u pobedi nad Barnlijem.

- Svaki gol je lep, to je sjajan osećaj, ali najvažnije je da smo trijumfovali i ulepšali navijačima popodne - izjavio je srpski reprezentativac.

Fulam je u letnjem prelaznom roku doveo mnogo novih igrača, pa je timu Fulama potrebno vreme da se uigra.

- Imamo mnogo novih fudbalera koji su došli iz različitih liga, neki čak ni ne pričaju engleski jezik, ali ovo je najbolji šampionat na svetu i mi želimo da tu ostanemo i moraćemo da radimo jako kako bismo to i ostvarili - rekao je Mitrović.

Cilj je, naravno, opstanak u najeelitnijem fudbalskom takmičenju.

- Bez obzira na sve, mi se držimo sistema igre i to nam daje samopouzdanje koje će, nadam se, biti dovoljno da i sledeće sezone igramo u Premijer ligi - zaključio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading