Volfzburg krade Radonjića od Marseja?

Autor:

Sport

23.08.2018

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volfzburg namerava da pokvari posao Olimpiku iz Marseja i u finišu prelaznog roka dovede nemanju Radonjića, ali čini se da su "vukovi" zakasnili.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Radonjić

Volfzburg će pokušati da "ukrade" Nemanju Radonjića, koji je na pragu prelaska u Marsej. Lokalni VAC i ugledni Kiker javljaju da bi Volfzburg u finišu prelaznog roka mogao da pokvari planove Marselju i reši problem krila dovođenjem Radonjića.

Međutim, prema saznanjima Mozzartsporta, Radonjićev transfer u Marsej je ugovoren, sve je utanačeno, igrač je već bio u Francuskoj i posle revanša sa Salcburgom (30. avgust) će biti promovisan na "Velodromu".

Nemački mediji su svesni da je sa Marseljom već postignut dogovor, ali ističu i da ima vremena za Volfzburg da napravi veliki preokret u priči oko Radonjića.

Jasno je da bi Nemci morali da ponude bolje uslove igraču i Crvenoj zvezdi kako bi zadržali nadu da do transfera može da dođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading