(VIDEO) Prvi gol Saše Ilića za Partizan baš na današnji dan

Autor:

Sport

23.08.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana, Saša Ilić, je pre 21 godinu postigao prvi pogodak za crno-bele, baš kada ekipa Zorana Mirkovića igra prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bešiktaša.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Saša Ilić

Za klub iz Humske odigrao je 861 meč i dao 240 pogodaka, a fudbalski klub Partizan na Instagramu je posvetio poruku Iliću, uz poziv na utakmicu ovog četvrtka protiv Bešiktaša (20.30).

Prvenac u crno-belom dresu postigao je u Novom Sadu u pobedi nad Vojvodinom (3:2) 23- avgusta 1997. godine, a "parni valjak" je upravo Ilićevim golom došao do trijumfa.

- Danas je tačno 21. godina od kada je legendarni kapiten Partizana Saša Ilić postigao prvi gol za prvi tim crno-belih! Ta energija, ljubav, požrtvovanost i strast uzor su svim generacijama mladih fudbalera i njegovih saigrača! Zato danas svi kao jedan, na terenu i van njega - navodi se u poruci crno-belih.

Partizan ovog četvrtka dočekuje Bešiktaš u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u 20.30, dok se revanš igra za nedelju dana u Istanbulu u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading