NEOČEKIVANO: Fulam ponudio Jokanoviću produžetak saradnje, on nije prihvatio!

Autor: Tanjug

Sport

22.08.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski stručnjak, Slaviša Jokanović odložio je pregovore sa vlasnicima Fulama oko mogućeg potpisa nove saradnje.

Jokanović razmišlja!

Jokanoviću je Fulam ponudio finansijski jači četvorogodišnji ugovor, tri sezone duži u odnosu na postojeći, ali Srbin trenutno ne želi da odgovori na ponudu, prenosi britanski Dejli Ekspres.

Vlasnik klub Šahid Kan ima puno poverenje u menadžera, zato mu je za letnji prelazni rok i pojačanja izdvojio više od 100 miliona evra, ali Jokanović hoće da vidi kako će da se odvija situacija do katoličkog Božića.

Jokanović, jedini menadžer ikada iz Srbije u Premijer ligi, prošle sezone uveo je Fulam u elitni rang engleskog fudbala, kao što je to uradio tri godine ranije sa Votfordom, posle čega je odmah otišao.


U Premijer ligi krenuo je sa dva poraza, od Kristal Palasa (2:0) i Totenhema (3:1), a priliku za prve bodove Fulam ima protiv Barnlija na "Krejven Kotidžu" predstojećeg vikenda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading