KRSTAJIĆEV POMOĆNIK RASKRINKAO MILIVOJEVIĆA: Hteo je da izazove PUČ u reprezentaciji!

Autor: informer.rs

Sport

22.08.2018

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnik selektora Srbije, Milan Obradović, izneo je teške optužbe da račun reprezentativca, Luke Milivojevića. Prema njegovim rečima albanski fudbalski menadžer, Fali Ramadani pokušao je preko svog igrača Luke Milivojevića da izvede puč u reprezentaciji Srbije tokom Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL
Milivojević teško optužen!

Selektor Srbije Mladen Krstajić u podne saopštava spisak igrača za Ligu nacija, a na spisku skoro je izvesno, neće biti Luke Milivojevića.

- Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme "brigu" o nekoliko reprezentativaca iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila - otkrio je Obradović za Informer.

Obradović je postavio pitanje zašto je Milivojević tek sada iskritikovao selektora Mladena Krstajića.

- Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava - jasan je Obradović.

Pomoćnik selektora je uveren da Ramadani i Milivojević i dalje žele da destabilizuju reprezentaciju Srbije.

- Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije. On to radi jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading