REPUBLIKA.RS SAZNAJE: Krstajić precrtao Milivojevića i Grujića!

Sport

21.08.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Krstajić je prelomio! Selektor Srbije odlučio je da napravi promene u odnosu na tim za Mundijal i neće pozvati na okupljanje Luku Milivojevića i Marka Grujića, saznaje Republika...

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Prelomio: Mladen Krstajić

Krstajić će po svemu sudeći u sredu otkriti adute za mečeve Lige nacija protiv Litvanije (7. septembar, Vilnjus) i Rumunije (10. septembar, Beograd), a nova imena na užem spisku biće "zlatni orlić" Nemanja Maksimović iz Hetafea i povratnik u Torino Saša Lukić.

Dok se za Grujića pretpostavlja da nije pozvan jer mu definitivno treba još utakmica u nogama za šta će vrebati priliku u Herti gde je tek otišao na pozajmicu iz Liverpula, za kapitena Kristal palasa je situacija potpuno drugačija. Iza svega najverovatnije stoji sukob sa selektorom Krstajićem, jer kako je odmicao Mundijal igrao je sve manje, a bio je jedan od retkih koji nije davao šture izjave, već je otvoreno govorio šta po njegovom mišljenju ne valja.

Sukob Krstajića i Milivojevića najverovatnije datira od poraza od Švajcarske

- Ne mogu da kažem na koga sam ljut, ljut sam što smo izgubili, ne bih da budem oštar previše. Dosta sam vruć pa bi moje reči mogle da se zloupotrebe - vidno nervozan posle poraza od Švajcarske (2:1) bio je Milivojević, da bi nakon narednog meča sa Brazilom i eliminacije pojasnio stvari:

RepublikaFoto: Starsport
"Jezik" mu došao glave? Luka Milivojević

- Iznenađen sam odlukom selektora da me izostavi iz tima. Bio sam kritičan posle Švajcarske, ali pitajte selektora zašto nisam igrao.

Redakcija Republike.rs pokušala je da stupi u kontakt i sa Krstajićem i sa Milivojevićem, ali oni nisu odgovarali na naše poruke i pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

21.08.2018 16:38

On li je još selektor???