POSLE SKANDALA U UŽICU: Raskinuta saradnja sa Kneževićem

Autor:

Sport

20.08.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije stiže iz Užica, gde je u nedelju došlo do velikog skandala zbog kojeg se zvaničnim saopštenjem oglasio i FK Sloboda Užice.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Ilustracija: Foto

U najkraćem, jedan od fudbalera ovog kluba Nemanja Knežević pokušao je fizički da se obračuna sa svojim trenerom Milanom Bosancem, i to ne sam, nego sa još nekoliko ljudi koje je doveo ispred službenih prostorija kluba.

Trener se spasao zaključavanjem u kancelariju i pozivanjem policije, a saopštenje FK Sloboda Užice tim povodom prenosimo u celini.

- U nedelju, 19.08.2018. godine, u jutarnjim satima, u službenim prostorijama kluba dogodio se težak incident koji je izazvao fudbaler Nemanja Knežević sa nekoliko svojih poznanika.

Oni su pokušali da se fizički obračunaju sa Milanom Bosancem, šefom stručnog štaba FK Sloboda Užice, koji je u to vreme bio na svom radnom mestu u službenim prostorijama. Sukob, koji je mogao imati nesagledive posledice sprečen je dolaskom službenika MUP-a i Božidara Opačića, sportskog direktora kluba.

Na hitnoj sednici Upravnog odbora FK Sloboda Užice doneta je ODLUKA:

- Da se raskine saradnja sa igračem Nemanjom Kneževićem. Ovakva i slična ponašanja ne smeju se dozvoliti i tolerisati, jer FK Sloboda Užice ne prihvata pritiske i ucene kao način funkcionisanja kluba.

Pošto je nakon ovog incidenta MIlan Bosanac odlučio da raskine saradnju sa FK Sloboda Užice, Upravni odbor kluba je za novog šefa stručnog štaba postavio dosadašnjeg pomoćnog trenera Jovana Čučkovića - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading