TRENER REALA RAZOČARAO NAVIJAČE: Pojačanja nisu prioritet!

Autor:

Sport

18.08.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala su u sredu izgubili prvi trofej u sezoni, pošto su u finalu Superlkupa Evrope poraženi od Atletika sa 2:4. Već na startu počele su da kruže glasine kako "kraljevići" nemaju igrača bi nadomestio odlazak Ronalda, ali trener Lopetegi misli drugačije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đulen Lopetegi

On je to jasno poručio istakavši da je u njegovim mislima samo duel prvog kola Primere protiv Hetafea.

- Ono što me zanima jeste prvenstvena utakmica. Počinje šampiona i bilo bi greška pričati o drugim stvarima koje nisu prioritet, kao što je prelazni rok. Nadam se da ćemo do kraja avgusta moći da ostvarimo pobede u Primeri. Na to treba da se koncentrišemo, pošto ostale stvari nisu u našim rukama. Moramo da budemo spremni, pošto želimo da osvojimo titulu - istakao je Lopetegi.

RepublikaFoto: instagram.com/garethbale11
Geret Bejl

Bivši selektor Španije veruje u igrački kadar koji trenutno ima i uveren je da ta ekipa može da svrgne Barselonu sa tronu.

- Naši fudbaleri fantastično rade, mislim da imamo više kvaliteta i talenta nego što ljudi misle i nije mi palo na pamet da sumnjam u to - jasan je strateg "kraljevića".

Duel Reala i Hetafea na programu je ove nedelje (19. avgusta) od 22.15 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading