LIGA ŠAMPIONA: PAOK izabacio Spartak, prošao i Videoton!

Autor:

Sport

14.08.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme slavlja u Grčkoj... Fudbaleri PAOK-a bili su bolji od Spartaka u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Posle 3:2 u Solunu, u Moskvi je bilo 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Veliku stvar je uradio PAOK. Obezbeđena je Liga Evrope, a biće prilike i za elitno takmičenje. Posle strašnog meča u Grčkoj, ovoga puta igralo se "na nož". Vodila se velika borba tokom celog susreta, a crno-beli su odoleli.

Spartak je sredinom prvog poluvremena ostao sa igračem manje pošto je Adrijano zaradio crveni karton. Posle nekoliko sjajnih partija ovoga puta Aleksandar Prijović nije imao svoje veče. Promašio je veliku šansu na startu utakmice, bio je sam pred golom ali nije pogodio. Da njegov PAOK nije prošao dalje, Srbin bi bio tragičar.

PAOK će u plej-ofu igrati protiv Benfike koja je izbacila Fenerbahče..

Marko Nikolić uveo je Videoton u plej-of! Posle 1:1 u prvom meču u gostima, na svom terenu je tim naše trenera odigrao bez golova protiv Malmea. Dalje je prošao i Dinamo iz Zagreba, dok je AEK izbacio Seltik!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading