Junajted se mnogo obradovao Kurtoinom transferu, EVO I ZAŠTO!

Autor:

Sport

14.08.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tibo Kurtoa postao je novi golman Real Madrida, ipak tom transferu jedan klub se mnogo obradovao - Mančester junajted! Ako se pitate zašto, odgovor je David de Hea!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David de Hea

Prethodnih sezona Real Madrid se pojavljivao kao ozbiljan kandidat za potpis Davida de Hee, čak se u jednom momentu govorilo da je sve završeno i da je Španca sprečila papirologija da pređe u Madrid. Ipak, do transfera nije došlo, a po svemu sudeći neću u skorije vreme jer je dres "kraljevića" zadužio Belgijanac Tibo Kurtoa.

Ako neko slavi taj posao, svakako da Englezi nisu ostali ravnodušni. Konačno mogu da odahnu jer je jedan velikan "skinuo šape" sa njihovog ključnog čoveka prethodnih sezona. Verovatno najbolji golman u Premijer ligi zadovoljan je u Junajtedu, ali ko zna šta bi moglo da bude ako se pojavi novi potencijalni kupac. 

De Heu je na Ostrvo doveo Ser Aleks Ferguson za 21 milion evra, a posle nedavnih dešavanja na letnjoj pijaci očekuje se da potpiše novi ugovor sa premijerligašem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading