IZ MINHENA U LAJPCIG: Vezista Bajerna menja klub!

Autor:

Sport

13.08.2018

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je ovih dana u Red Bul Lajpcigu. Nemački klub ovih dana treba da produži ugovor jednom od svojih najboljih igrača Timu Verneru. Uz to, završava transfer Sebastijana Rudija iz Bajern Minhena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Rudi

Zbog Finansijskog fer pleja, Lajpcig će pre svega gledati da dovede Rudija na pozajmicu, a da onda sledećeg leta pokuša da ga otkupi. S obzirom na to da je o ovome pisao Kristijan Falk, jedan od najbolje informisanih ljudi koji prate Bajern, nema sumnje da je Rudi blizu Lajpciga.

Takođe šampion Nemačke produžiće ugovor napadaču Timo Verneru. Njegov trenutni ugovor ističe 2020. godine. On trenutno zarađuje 3.000.000 godišnje, ali bi njegova nova plata trebalo da bude najmanje 5.000.000 evra godišnje. To znači da će Lajpcig zbog Vernera morati da porekne svoju filozofiju, a to je da ne daje igračima veću platu od 4.000.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading