ZAVISNIK SARI POJEO CIGARETU!

Autor:

Sport

13.08.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Maurisio Sari potpuni je hit uvodnog kola Premijer lige pošto je uradio nešto što nije nijedan trener koji je radio u Engleskoj! Naime, Italijan je pasionirani pušač, a na Ostrvu zbog zakona ne može da u potpunosti ispuni svoj porok. Englezi su od 2007. zabranili pušenje na stadionima, a Sari je navikao da u Italiji purnja uz aut-liniju jer je na Čizmi to dozvoljeno. Na drugom meču na klupi "plavaca" u pobedi na gostovanju Hadersfildu (3:0) iskusni trener je od muke što ne može da zapali pojeo jednu cigaretu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pasionirani pušač!

Na fotografijama se može videti kako je Italijanu u ustima ostao samo filter. To možda i ne čudi, ako se zna da Sari dnevno popuši 80 cigareta, odnosno četiri pune pakle! Pominjalo se čak da je Čelsi spreman da mu na Stamford bridžu napravi posebnu prostoriju u kojoj bi makar na kratko mogao da zapali i da se smiri, a da li se to zaista i desilo, saznaćemo već idućeg vikenda kada će "plavci" u najvećem derbiju Londona dočekati Čelsi.

Sari je pred meč Superkupa Engleske (Komjuniti šild), u kom je Čelsi poražen od Mančester sitija sa 3:0, u šali rekao da će i od svojih igrača napraviti pušače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Možda i nagovorim Rosa Barklija da uzme koji marlboro lajt ili Olivijea Žirua da pućka nonšalantno. To je trka sa vremenom da ove momke naučim da puše bez problema, ali Komjuniti šild će biti dobra provera toga dokle smo stigli. Možda vidim nekog od momaka kako mota cigaru do tada!

SARIJEVI BIZARNI RITUALI

- Sa sobom godinama nosi ljutu papričicu koju su mu dali u Napulju

- Svaki put se brije 48 sati pred utakmicu

- Obiđe oko sve četiri korner zastavice pre nego što se uputi ka tunelu

- S vremena na vreme čukne auto svojih igrača jer veruje da mu to donosi sreću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading