PRED ZEMUN - Mirković: Voleo bih da je realnost drugačija

Autor: Republika

Sport

11.08.2018

16:07

Posle pobede u Evropi, fudbaleri Partizana u četvrtom kolu Superlige igraju protiv ekipe Zemuna i to u gostima (nedelja 19.00).

Starsport


- Pobede su u svakom slučaju melem za ranu, uz dobre igre još više. Tako da je sigurno da smo u malo boljem stanju nego što smo bili pre utakmice, ali treba nam kontinuitet boljih igara. Još nismo seli u stolicu kao treba. Nema opuštanja čak i ako smo u boljoj situaciji. To je jedini pravac koji imamo - rekao je Mirković.

On se osvrnuo na činjenicu da Partizan ima već pet bodova manje.

- Nije prijatna situacija, bilo bi bolje da je kontra, ali ovo je realnost i od nje ne možemo da pobegnemo. Prvenstvo je dugačko, linija se svodi tek u maju sledeće godine. To je sve što mogu da kažem. Dodatnog opterećenja nema, mi ispred sebe imamo protivnika i utakmicu koju moramo da dobijemo. Sad kako će biti na kraju, videćemo - rekao je Mirković.Duel sa Zemunom dolazi brzo posle Lige Evorope.

- U takvom smo ritmu u celom ovom mesecu i moramo da odgovorimo zahtevima. Nije prošlo ni tri dana i imamo novu obavezu. Znamo da smo otvorili šampionat ne baš kako treba i soigurno da u svaku sledeću utakmicu moramo da uđemo maksimalno koncentrisani i sa željom da pobedimo.
www.partizan.rs

On je govorio o rivalu.

- Igramo protiv protivnika koji je iz teškog rasporeda uzeo dva boda. Oni imaju svoju računicu, vidim da su promenili trenera. Sigurno da će igrati na kartu našeg umora ili nekih naših misli koje su, hteli-ne hteli, usmerene ka četvrtku. Ja ću apelovati da fokus stave na sutrašnju utakmicu, a do četvrtka ima vremena. 

Zlatan Šehović je povređen i neće biti u konkurenciji, a ostali igrači su na raspolaganju.

- Ja sam uvek iskren i mogu da kažem nisam poznavao tako dobro Superligu, ali ovde sam već skoro sedam dana, tako da radim svakodnevno po mnogo sati. Naravno, ceo moj stručni štab, svi moji saradnici su mi na usluzi i pri ruci da me uvedu u celu problematiku koja je bila u svlačionici, a i cele lige.

 

Komentari (0)

Loading