STOJKOVIĆ PRED REVANŠ: Da "rodimo mečku" u Beogradu!

Autor:

Sport

10.08.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi golman crno-belih, Vladimir Stojković svestan je težine meča koji očekuje Partizan u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Stojković zadovoljan!

Partizan je pobedio Nordsjeland (2:1) i tako se približio plej-ofu Lige Evrope, ali ova pobeda je verovatno prekretnica u timu crno-belih jer su sa Batom Mirkovićem na klupi ponovo zaličeli na stari Partizan. Kako je novi trener motivisao igrače Partizana ispričao je Vladimir Stojković.

- Novog šefa svi znate kao igrača i kao čoveka, a to kako je igrao za Partizan i reprezentaciju sad prenosi na nas kao trener. Sve je mnogo oštrije nego ranije. Prihvatili smo sve što je tražio, bili agresivni i kompaktni na svakom delu terena, zato sam prezadovoljan. Kad krećeš ispočetka, otvaraš nove kredite, sledi privikavanje na zahteve i međusobno upoznavanje u sportskom smislu. Bitno je da je debi protekao u najboljem mogućem redu , pobedom- rekao je Stojković.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Na dobrom je putu Partizan da eliminiše Nordsjeland, da preskoči i treći stepenik na putu ka grupnoj fazi, samo ga meč u Beogradu deli.

- Ako se gleda lački - tako je. Samo, moraće još jedna mečka da se rodi, u Beogradu. To govorim zato da bih upozorio kako ne bi trebalo preskakati stepenike. Mada mnogima deluje drugačije, uveravam vas da je naspram nas ozbiljna ekipa, igraće napadački u Humskoj. No, biće paklena atmosfera, navijači će stati uz nas. Eto kako se sve okreće- rekao je prvi golman crno-belih.

Srpski reprezentativac je objasnio značenje reči "Partizan" i motivaciju koju imaju pred svaki meč u bilo kom rangu takmičenja.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

- Kad se kaže 'Mi smo Partizan‘ onda se podrazumeva da ste u svakom trenutku spremni da polomite i ruku i nogu za pobedu ili prolaz. U redu, može neko i da nas pobedi, ali taj mora da ima tri dana temperaturu posle toga. Bili smo agresivni na svakom deli terena, kompaktni i zato sam prezadovoljan- rekao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading